Uheldet på den gode restaurant

Jeg skulle ud med min familie. Vi skulle ud og spise. Det var virkelig længe siden at vi alle har været ude sammen, og det glædet jeg mig virkelig til. Der plejer tit at være noget i vejen, så det er at vi alle ikke kan være samlet. Det kan være en af mine forældre stadig er på arbejde eller har noget arbejde hjemme. Eller det kunne bare være vi ikke alle var hjemme. Min søskende og jeg plejer tit at være ude, og det var ikke altid så godt. Men i dag kunne vi alle heldigvis være samlet. Vi tog så hen på en restaurant som vi aldrig har været på før. Det skulle være en ret populær en, og den har virkelig fået gode anmeldelser. Der også en del som har snakket om den. Jeg bestilte en pasta ret, og det smagte virkelig lækkert. Det var noget af den bedste mad som jeg har fået længe, og helt klart den bedste pasta jeg har fået. Men ved bordet sker der så det som der bare ikke måtte ske. Jeg var så uheldig og det endte med at blive en dårlig aften efter den ellers startede så godt. Imens min iPhone ligger på borde kommer jeg ved et uheld til at smide den ned på jorden med min albue. Jeg var så uheldig, og jeg håbede bare på at den ikke var smadret. Da jeg så tager den op er hele skærmen smadret, og jeg måtte have din fikset. Mine forældre så det, og de ville heldigvis gerne betale for det. Næste dag efter skole tog jeg ned til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det var så søde og flinke der. Der gik under en time og så havde jeg allerede fået min skærm skiftet. Jeg var så glad.